Taula rodona sobre el canvi climàtic en zones de muntanya

L'acte es celebra avui a les 19 hores a l'Art Hotel

Cartell del Dia Internacional de les muntanyesGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic (OECC) organitza avui, juntament amb Andorra Sostenible, una taula rodona per debatre i aprofundir sobre els efectes que estat tenint i tindrà el canvi climàtic en les zones de muntanya com Andorra. L'activitat s'impulsa per commemorar el Dia internacional de les muntanyes que ho impulsa l'Organització de les Nacions Unides per a l'Alimentació i l'Agricultura (FAO). L'objectiu és sensibilitzar sobre la rellevància dels ecosistemes de muntanya per construir polítiques basades en la natura que construeixin resiliència, redueixin la vulnerabilitat i augmentin la capacitat de les muntanyes per adaptar-se als canvis de futur.

La taularodonasecelebrarà avui a les 19 horesal ArtHotel d'Andorra la Vella i és oberta a tothom, però cal confirmació prèvia a travésde andorrasostenible@andorra.ado al +37660300.

L'acte constarà d'una presentació per part de l'OECCi comptarà amb la participació telemàtica de l'investigador del Centre de Recerca Ecològica i aplicacions forestals, Bernat Claramunt, els investigadors d'Andorra Recerca + Innovació (AR+I) AnnaEcheverriai Manel Niell, la directora del departament de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Ferrer i la tècnicaespecialistaen climatologia del servei meteorològic nacional d'Andorra, LuciaRivero.

tracking