Tanca la companya de pis a casa per desavinences

L'home havia canviat el pany de la porta

L'edifici de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les possibles "desavinences" de convivència en un pis han acabat amb la detenció d'un home de 29 anys per deixar tancada amb clau a casa la companya de domicili, segons informa la policia. El cos de seguretat explica que els fets van succeir la setmana passada quan l'arrestat va canviar el pany de la porta i va deixar la dona tancada "sense la possibilitat de sortir". L'home està acusat d'un delicte contra la llibertat.

El cos de seguretat ha fet pública també la detenció d'un turista de 28 anys la matinada de diumenge per agredir un home en una baralla a l'exterior d'un local d'oci nocturn de la capital. La víctima va quedar inconscient uns instants en caure a terra i va haver de ser traslladada a l'hospital, exposa la policia.

Documents falsos

El balanç d'intervencions del cos de seguretat la setmana passada inclou a més la detenció de dos turistes de 21 i 31 anys per donar identitats falses. La policia informa que els dos arrestats van ser controlats un a cada frontera i que un d'ells a presentar a més un carnet de conduir falsificat.

tracking