Mandicó ampliarà els serveis residencials per a la gent gran

"Volem que les nostres padrines i padrins puguin quedar-se a la parròquia el màxim temps possible", ha defensat la candidata

La número 3 de la llista Sílvia Mandicó, de la candidatura de Demòcrates + Independents de CanilloDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La número 3 de la llista Sílvia Mandicó, de la candidatura de Demòcrates + Independents de Canillo, en l'acte de campanya fet avui ha definit que l'objectiu prioritari per al col·lectiu de la gent gran, és que tinguin tots els serveis i suports. "Volem oferir-los tots els serveis residencials que necessitin. Tenim la sort que aquí ens coneixem tots molt bé i podem saber les seves necessitats reals per fer-los una atenció més personalitzada", ha manifestat Mandicó.

Les declaracions s'han fet a l'espai Com a Casa, amb la voluntat que la gent gran es pugui quedar a casa seva i, si no, "en un centre de dia on se sentin com a casa, tal com diu el nom del servei". Dins d'aquest, una opció que s'està estudiant és ampliar els seus horaris d'obertura.

Pel que fa a la possibilitat d'anar més enllà i ubicar a Canillo un centre residencial, Mandicó ha defensat que està sobre la taula, però que abans s'ha de fer "una reflexió global, de país".

tracking