Les estacions reben 60.143 esquiadors durant la Puríssima

Naturland ha acollit l'arribada de 5.000 persones a les seves instal·lacions

Estació de GrandvaliraGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les estacions de GrandvaliraResortshan tancat la primera setmana de la temporada i coincidint amb el pont de la Puríssima amb 60.143 dies d'esquí venuts. Dels passis 40.818 corresponen a Grandvalira, 7.735 a Pal Arinsal i 11.590 a Ordino Arcalís. El divendres dia 8 de desembre va ser la jornada amb mésvisitants, durant la qual 14.668 esquiadors van gaudir de les estacions. Els dies 7 i 9 de desembre van comptar amb xifres molt similars per sobre dels 14.000 visitants.

Grandvaliraha assegurat que tot i no haver pogut operar a ple rendiment a causa de les condicionsmeteorològiquesque han afectat el sud d'Europa, les estacions han pogut garantir una de les millors ofertes de neu dels Pirineus, amb vora 50 quilòmetres esquiables a Grandvalira, el 40% de les pistes de Pal Arinsal i el 54% dels quilòmetres esquiables a Ordino Arcalís.

Pel que fa a l'ocupació hotelera al país durant el pont ha estat positiva arribant a xifres d'entre el 70% i el 95%. D'altra banda, l'Abarset, el local d'après-skide referència dels Pirineus, ha estrenat la temporada amb una bona acollida de les propostes que s'havien preparatpel pont.

Naturlandrep 5.000 persones

Naturlandhasobrepassat les expectatives durant el pont de la Puríssima amb un 14% més que l'any passat. En total 5.000 persones han acudit a les diverses activitats. Pel que fa a la facturació també ha augmentatamb relació al'any passat amb un 26% més.

tracking