Condueix per sobre la vorera amb 2,56 d'alcoholèmia

La policia també ha detingut dos homes després d'un xoc al Tarter

Un control de la policia.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha arrestat a diverses persones per conduir sota els efectes de l'alcohol i estupefaents durant els últims dies. La darrera setmana, tres persones d'entre20 i 43 anys han estatdetingudesper conduir sota els efectes de l'alcohol, amb taxes superiors a 0,80. La més elevada es tracta d'un noi de23anys que va ser controlat la nit de dimarts a la Massanadesprésque un testimoni el veiés pujar amb el cotxe sobre una vorera i incorporar-se de nou a la via envaint el carril contrari. Va estar a punt de col·lidit amb un autobús; el jove va marcar 2,56 d'alcoholèmia.

Una de les persones detingudes per alcoholèmia va donar positiu a la prova de tòxics, a més es trobava en possessió d'un gram d'èxtasi i un d'haixix. Altres dos conductors de 25 i 36 anys han estat detinguts perconduirsota els efectes de les drogues. La policia n'ha arrestat un altre, de22anys i no resident a la frontera del riu Runer per accedir al Principat amb 0,5 grams de cocaïna.

D'altrabanda,aquest cap de setmana el cos policial ha detingut dos conductors de 27 i 36 anys i no residents, amb taxes d'alcoholèmia d'1,42 i 2,09 respectivament després d'un accident amb danys materials. El xoc entre els dos turismes es va produir la matinada de dissabte a la carretera general 2 al Tarter quan un d'ells circulava en sentit descendent en direcció a Canillo i l'altre en sentit ascendent, cap a Soldeu.

tracking