Ciutadans Compromesos vol una parròquia amb un urbanisme sostenible

El número dos de la llista ha fet declaracions avui als mitjans

Acte de Ciutadans Compromesos avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El número dos de la llista Ciutadans Compromesos, Roger Fiter ha fet declaracions avui a favor d'una Massana amb unurbanismesostenible.

"ElPOUPs'havia d'haver realitzat en aquest curs, no s'ha fet perquè s'estaven esperant als plans de càrrega. L'objectiu és disposar d'aquests plans de càrrega per tenir totes les dades tècniques i objectives per treballar el properPOUPque hi haurà el 2024", ha assegurat el candidat. Alhora ha afegit que "les dades que surtin condicionaran el creixement de la Massana fins on podem arribara nivell deconstruccions, d'aigua, de recursos, d'infraestructures i és per això que és molt important disposar de dades per ser precisos en el moment d'agafar decisions que condicionaran la Massana del futur".

Fitéha explicat que "per anticipar-nos amb aquesta nova infraestructura està previst un pla d'amabilitzaciódel centre de la Massana en el qual es potenciarà tot el que són les zones verdes i que siguinpeatonals". De la mateixa manera el candidat ha inciditque"a nivell urbanístices millorarà les connexions entre els pobles per arribar a tenir una seguretat dels usuaris per les voreres".

Per finalitzar,Fitéha asseverat que "hi ha grans línies on som sensibles, l'objectiu és tenir un urbanisme sostenible pel paisatge, per la natura, pels habitants també s'orientarà a edificis socials".

tracking