Amb Seny garantirà escoles bressol a preu assequible

Zapata ha destacat que des de la corporació comunal "s'ha fet molt" però que encara hi ha mancances

La candidatura per la Massana, Amb Seny avuiAmb Seny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La candidatura per la Massana, AmbSeny oferirà escoles bressol a preu assequible per a famílies amb baixos ingressos i monoparentals i analitzarà la creació d'una residència per la gent gran. D'aquesta manera ho ha fet saber aquest matíVicenteZapata, candidat número 7 de la llista, quiha subratllatque la candidatura vol apostar per polítiques que fomentin l'equitat social que el comú doni accés universal als serveis que ofereix.

Zapata ha destacat que des de la corporació comunal "s'ha fet molt" però que encara hi ha mancances que potencienles desigualtatsi que per això calen mesures intergeneracionals com les exposades per Amb Seny i d'altres com un treball més cohesionat amb entitats socials, ONG i plataformes per tractar de primera mà els problemes que tenen les persones afectades que resideixin a la parròquia.

La candidatura, alhora, aposta per crear una xarxa de suport integral col·lectiu, on el comú pugui conèixer la situació del col·lectiu en aquest àmbit i oferir suport amb assessorament i ajudar en tot allò que sigui possible.

tracking