Andorra la Vella, una de les destinacions més populars entre el públic francès

L'església de Sant Esteve d'Andorra la Vella.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Segons Airbnb, Andorra la Vella serà una de les deu destinacions internacionals més populars entre els viatgers francesos aquest hivern. La plataforma de lloguer d’apartaments turístics per dies ha arribat a aquesta conclusió després d’analitzar les cerques dels usuaris francesos entre l’1 de gener i el 15 de setembre d’aquest any per dates d’arribada entre l’1 de novembre i el 31 de desembre a destinacions internacionals.

Andorra la Vella ocupa la novena posició d’aquest top 10, liderat per la regió canadenca del Québec, seguida per Lanzarote (Illes Canàries, Espanya), Tarragona (Catalunya, Espanya), Sydney (Nova Gal·les del Sud, Austràlia), Rio de Janeiro (Estat de Rio de Janeiro, Brasil), Alacant (País Valencià, Espanya), Medellín (Antioquia, Colòmbia) i Buenos Aires (Argentina). Destinacions, com es pot comprovar repassant la llista, que combinen neu i platja.

“Enclavada als Pirineus, entre França i Espanya, Andorra és una destinació europea ideal per als francesos que volen quedar-se a prop de casa. Té estacions d’esquí meravelloses i llocs històrics únics, incloent-hi una església barroca del segle XII”. Així descriu el país el portal Airbnb, que va publicar la llista de les deu destinacions més sol·licitades fa poques setmanes.

tracking