L'autòpsia revela que la resident argentina va patir 18 punyalades

Vivia a Canillo i treballava en un restaurant abans de decidir anar de vacances al Brasil

La jove i el sospitós del crim gravats per una càmera de seguretat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La jove argentina Florència Aranguren, de 31 anys, va ser apunyalada 18 vegades mentre caminava pel sender de la platja José Gonçalves, a Búzios, Brasil, segons l’informe de l’Institut Mèdic Legal (IML). L’examen de l’autòpsia, obtingut en exclusiva per O Globo, també mostra que la resident a Andorra va mantenir una baralla física amb el criminal abans de morir.

Per l’assassinat va ser detingut Carlos José de França, de la mateixa edat. Aranguren havia marxat al Brasil per gaudir d’unes petites vacances. Vivia a la parròquia de Canillo i treballava de cambrera en un popular restaurant de la població. La seva mort ha causat una profunda commoció entre l’àmplia comunitat argentina a Andorra. La noia era molt coneguda perquè es dedicava a l’acrobàcia.

Segons el document, Aranguren va patir la majoria de les ferides al coll, inclosa la punyalada a l’artèria caròtida dreta i la vena jugular que va provocar l’hemorràgia externa que va causar la mort.

Els pèrits també van confirmar que el cos de la jove presentava ferides a les extremitats superiors, com al colze esquerre, i a les inferiors, com al peu dret. El professor de medicina legal de la Universitat Estadual de Rio de Janeiro (Uerj), l’expert Nelson Massini, va explicar que es tracta d’indicis que va ser transportada fins al lloc arrossegant-la.

“És important esmentar que la víctima també presentava múltiples ferides als dits índex i anul·lar esquerres, característica provocada per situacions defensives, en què intentava resistir les agressions i es barallava físicament amb l’agressor”, va assenyalar Massini.

Feia tres dies que Aranguren vivia a Búzios. Durant aquest període, caminava pels accessos a José Gonçalves acompanyada del seu gos, Tronko. Dimecres passat al matí, presumptament es va creuar amb França, que anava en bicicleta i la va atacar. Hores més tard, va ser trobat per policies militars tractant de rentar les taques de sang de la seva roba en un condomini de la regió.

En portar-lo al lloc on hi havia el cos d’Aranguren, els policies van veure com Tronko va intentar atacar-lo. Com va mostrar O Globo, França ja tenia cinc antecedents penals quan va ser arrestat. En un d’ells va ser condemnat a 15 anys de presó per un robatori i una violació comesos contra una adolescent, a Pernambuco, el 2009.

tracking