Tots els tràmits de Govern estaran digitalitzats el 2024

La ministra Marín.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’executiu té previst tenir digitalitzats tots els tràmits administratius l’any vinent. En total són 811, 608 dels quals ja estan digitalitzats. Així ho va informar ahir la ministra d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, en la sessió de control al Govern al Consell General. Marín també va explicar que una vegada estiguin formalitzats els nous comuns es treballarà de manera transversal amb les corporacions per tenir una veritable finestreta única de tràmits electrònics. L’objectiu és que “l’administració estigui disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any”.

Marín, d’altra banda, també va anunciar que es crearà una taula amb el Govern, la CASS i les associacions per treballar en les 90 recomanacions a Andorra de l’informe del comitè de les persones amb discapacitat.

Per últim, la ministra de Cultura, Mònica Bonell, va anunciar que la Societat Gestora de Drets d’Autor i Drets Veïns portarà als tribunals la Société des Auteurs, Compositeurs et Éditeus de Musique francesa, que segueix treballant al Principat malgrat la creació del gestor de drets andorrans. La demanda sol·licitarà la nul·litat dels contractes signats amb altres societats i es reclamaran danys i perjudicis.

tracking