Assassinada una resident argentina de 31 anys al Brasil

La policia deté un home sospitós del crim en un condomini proper al lloc dels fets

Florencia Aranguren.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Florencia Aranguren, dona de 31 anys resident a Andorra fins fa pocs dies, va ser assassinada dimecres a la localitat brasilera de Buzios, on havia anat per passar les vacances. La jove vivia a Canillo i treballava en un restaurant. A pocs metres del seu cos van trobar el seu gos lligat. La policia brasilera ha detingut un home a qui fa responsable dels fets i investiga si el crim va tenir lloc durant un intent de robatori o d’abús sexual.

Aranguren feia tres dies que era a la ciutat. Nascuda a Pilar, Argentina, va viure a Andorra, a Espanya i va anar a estiuejar a Buzios. Feia temps abans d’aconseguir el passaport italià, que va sol·licitar amb l’objectiu de continuar vivint a Europa. Dimecres al matí, pels volts de les set, Aranguren va enfilar un sender cap a la platja José Gonçalves amb el seu gos Tronko, company de viatge. En tornar, va ser atacada i va morir a causa de les punyalades que li va clavar un home amb qui s’havia creuat en sortir de casa.

Poques hores després del crim, el sospitós va ser capturat per la policia en un condomini proper al sender José Gonçalves. En el moment de la captura, intentava rentar-se les taques de sang que s’escampaven pel seu cos. Fonts de la policia brasilera van confirmar a la premsa que l’home tenia altres condemnes per robatori i lesions corporals.

Associacions feministes de la regió brasilera de Lagos van condemnar l’assassinat i van denunciar que els casos de violència contra les dones han estat freqüents a la ciutat en els últims mesos.

tracking