Assassinada una resident argentina a Buzios

La jove va ser trobada morta al costat del seu gos

Florencia Aranguren la jove apareguda morta a Buzios

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

FlorenciaAranguren una jove de31anys argentina resident al Principat, va viatjar fa tres dies aBuzios, Brasil per passar les vacances. Ahir, va ser trobada morta en un camí prop de la platja al costat del seu gos, segons confirmen mitjans argentins. En aquests moments hi ha un detingut i s'investiguen si el crim va ser durant un robatori o en un intent d'abús.

Van trobar el cos ahir a les 8 en el camí a la platja de JoséGonçalves, a la zona deBuzios. La guàrdia municipal va rebre una trucada demanant-los a identificar a la jove. El cos de la jove "va ser trobat, amb moltes ferides de ganivet", segons han assegurat el delegat que porta el cas al mitjà argentí.

La policia va detenir a un sospitós en una casa prop de l'escena del crim, ja que va ser trobat amb roba tacada amb sang. El cos creu que el gos de la jove l'hauria ferit en intentar defensar la seva propietària. Els agents van traslladar al sospitós al lloc on estava el cos deFlorenciai el gos, la reacció de l'animal va ser violenta.

El sospitós té antecedents penals per robatoris i lesions corporals enItaperuna, un municipi de Rio de Janeiro,peròdes de feia uns pesos estava vivint al barri on ha ocorregut l'assassinat.

Florència havia viscut tota la vida aPilar,peròdes de feia alguns anys s'havia mudat al Principat,al costat delseu gos i la sevaexparella. "Se'n va anar per tenir una millor qualitat de vida,desprésvacontinuarviatjant", va explicar la germana de lavíctimaal diari argentí.

El gos de la jove assassinada al Brasil

tracking