L'oposició exigeix el Govern l'agència tributària única

La petició s'ha fet en el marc del debat de totalitat del projecte de llei del pressupost per a l’exercici 2024

El ministre de Finances, Ramon Lladós en el debat de totalitat del Projecte de llei del pressupost per a l'exercici del 2024Consell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els grups de l’oposició al Consell General han reclamat al Govern que posi en marxa per fi una agència tributària única que s’encarregui de recaptar tots els impostos. Ho han fet en el marc del debat de totalitat del projecte de llei del pressupost per a l’exercici 2024 que s’està celebrant aquesta tarda i en el qual cap dels grups de l’oposició ha presentat esmenes a la totalitat. Després que el ministre d’Economia, Ramon Lladós, fes un resum dels grans números del pressupost, el conseller general no adscrit Víctor Pintos ha reclamat a l’executiu la creació de l’agència tributària única. S’han afegit a aquesta demanda la consellera general d’Andorra Endavant, Carine Montaner, la consellera general del grup del Partit Socialdemòcrata, Judith Salazar, i el conseller general del grup de Concòrdia, Cerni Escalé. Tots coincideixen en que hi ha d’haver vuit institucions i no vuit administracions.

El ministreLladós, en la segona intervenció al ple, ha assegurat que es començarà a treballar en la creació de l'agència tributària única un cop els comuns estiguin constituïts. "L'objectiu ésl'eficiènciai no pas canviar el model impositiu", ha dit el ministre que ha afegit que "em comprometoa quèen aquesta legislatura faré tot el possible perquè acabi sent una realitat".

tracking