Forné reivindica la lluita contra el canvi climàtic a zones de muntanya

El secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat ha participat a la cimera del clima de l'ONU

Forné s'ha reunit amb el ministre de Medi Ambient i Energia de Costa Rica, Franz TattenbachGovern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné, ha pres part avui a la COP 28 reivindicantla necessitat d’impulsar grups de negociació a escala internacional per defensar l'impacte que té el canvi climàtic en territoris de muntanya. Segons ha indicat el Govern a través d'un comunicat,Forné ha destacat que cal dedicar més esforços a nivell internacional per reduir la vulnerabilitat del canvi climàtic a les economies que es beneficien de la muntanya, una feina que ja es va plantejar a la COP 27. La conferència s'inclou en el marc de la Conferència dels Estats Part (COP 28) del Conveni Marc de les Nacions Unides i s'està duent a terme a Dubai,sota la presidència dels Emirats Àrabs Units.

D'altra banda, Fornéha mantingut una reunió amb el ministre de Medi Ambient i Energia de Costa Rica, Franz Tattenbach, per intercanviar experiències i reptes en matèria de transició energètica i en la descarbonització del sector de la mobilitat, segons apunta l'executiu.

Andorra participarà el proper 8 de desembreen un esdevenimentper explicar l’experiència del país en ser el primer en entregar l'l’Informe Bianual de Transparència (BTR), el registre de les emissions de CO2.

tracking