Persecució d'un conductor begut i drogat

El jove tenia el permís retirat i va acabar accidentat a la rotonda del Km 0

Funcionaris de la policia.F. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una taxa d'alcoholèmia d'1,65 grams i positiu per consum de drogues va donar un conductor de 22 anys que la matinada de dissabte va protagonitzar una persecució policial a Andorra la Vella amb continues infraccions de trànsit fins acabar accidentat a la rotonda del km 0. El cos de seguretat informa aquest matí que el jove va ser identificat pels agents que feien "prevenció" a l'exterior d'un local d'oci nocturn de la capital i li van demanar que s'aturés amb els senyals lluminosos perquè sabien que tenia el permís de circulació retirat.

El conductor "va fer cas omís" de les indicacions i "va accelerar fugint a gran velocitat", exposa la policia. Els agents van inciar aleshores una persecució darrera el vehicle del jove que va circular per l'avinguda Tarragona, l'avinguda de la Borda Nova i el carrer Terravella "en una zona amb doble revolt i canvi de rasant" on va envair el carril contrari, va topar contra un cotxe aparcat i va seguir la fugida "a tota velocitat" de nou per l'avinguda Tarragona, descriu el servei d'ordre. El jove "no va reduir en cap cruïlla, rotonda ni pas de vianants i, finalment, va perdre el control a la rotonda del Km 0, on va xocar contra la barrera protectora i un arbre", detalla el comunicat.

El jove va intentar continuar la fugida i va sortir del vehicle corrents, tot i que els agents van aconseguir controlar-lo i detenir-lo. El conductor anava acompanyat de dues persones que no van patir danys i les proves que se li van practicar van revelar que conduïa sota els efectes de l'alcohol i les drogues. La policia va trobar a més que portava un gram de cocaïna.

El conductor va quedar detingut acusat de delictes contra la seguretat col·lectiva, la salut pública, l'administració de justició i la funció pública.

Enfrontament amb la policia

Un altre jove begut ha estat arrestat el cap de setmana per un enfrontament amb efectius del cos. La policia assenyala que el jove de 24 anys no parava d'apropar-se als agents impedint-los fer la feina en una intervenció que estaven fent al carrer i va continuar desobeint-los quan li demanaven que marxés. El servei d'ordre indica que el jove es va encarar amb els agents, es va resistir amb força a la detenció i dins del vehicle patrulla va donar cops de cap i de peu al vidre.

El cos de seguretat remarca que "es trobava en un fort estat d'embriaguesa".

tracking