El PS vol potenciar la gent gran

Entre les iniciatives destaquen la creació de pisos tutelats o impulsar la convivència amb joves

Candidats de PS AvancemRoger Saladrigues

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Partit Socialdemòcrata ha presentat el projecte que vol impulsar per la gent gran en cas que fossin la candidatura més votada a les eleccions comunals. La formació proposa crear pisos tutelats per les persones amb autonomia pròpia perquè hi puguin viure. Els habitatges serien finançats pel comú o es buscaria una altra fórmula, com podria ser utilitzar algun hotel en dessús, ha explicat la màxima exponent del PS, Marta Pujol, qui també ha dit que això s'haurà d'acabar d'estudiar si guanyessin els comicis.

Per l'agrupació la gent gran "és prioritària" i per aquest motiu es volen tirar endavant projectes concrets per aquesta franja d'edat. Alguns d'aquests seria, per exemple, que joves i persones de la tercera edat convisquin plegats en un pis. També es vol impulsar una iniciativa de voluntariat que hauria de servir per acompanyar a la gent gran i alhora es vol potenciar una figura de referència perquè la població embellida hi puguin recórrer.
Pujol també ha remarcat que es compromet a fer el centre de dia i que l'ampliaran. Sobre això ha manifestat que "tot i que DA ho portava en el programa electoral de fa quatre anys, ara ho presenten com a novetat, però no és així, sinó que encara no ho han adjudicat" i ha acabat afegint que "nosaltres evidentment ho farem realitat".
tracking