Alcobé vol que Canillo sigui un lloc “amable i confortable” per viure

El candidat aspira a “arribar a tots els ciutadans”, ja que no hi ha cap altra llista

Els candidats de la llista Demòcrates+Independents per Canillo.Z. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Demòcrates+Independents per Canillo, l’única candidatura presentada a la parròquia, va fer la penjada de cartells ahir al migdia a la plaça Carlemany, davant del comú, iniciant així la campanya electoral. Jordi Alcobé, cap de llista, va explicar que el punt més fort de la candidatura és el projecte d’equip, “un projecte continuista d’una parròquia molt viva durant tot l’any”, i va destacar que volen aconseguir que Canillo, a part de ser un motor a l’hivern per a Andorra, “també ho sigui a l’estiu”, això ho estan aconseguint amb activitats i atraccions turístiques importants. El cap de llista vol que “la ciutadania tingui a Canillo un lloc per viure amable, confortable i que trobi a Canillo el seu niu dins d’Andorra”.

Alcobé té un objectiu important com a única llista de la parròquia, “és un repte arribar a tots els ciutadans atès que no hi ha segona candidatura ni alternativa per poder escollir”, i creu que és important que tothom “se senti representat” amb tots els temes que incloguin la parròquia canillenca. Va explicar, també, que aquests dies seran molt intensos perquè voldran rebre tothom i que tindran com a mínim una persona al comú, amb la qual les persones puguin tenir un interlocutor durant la campanya, i també després de les eleccions per poder resoldre qualsevol dubte que se’ls presenti.

Un dels punts principals que tractaran al llarg de la candidatura serà el tema de la gent gran. “Cal buscar alternatives, com un centre residencial, on pugui acollir-se durant tot l’any la gent gran de Canillo”, assegura Alcobé. Per un altre costat, també invertiran esforços en l’aspecte energètic, per tenir més autonomia pròpia. “Volem fer una planta de biomassa”, recalca Alcobé, per garantir l’autonomia energètica als edificis de la parròquia de Canillo del centre urbà.

Els candidats canillencs van comptar amb el suport del cap de Govern, Xavier Espot, el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i excap de llista de la territorial, Guillem Casal, i el cònsol major, Francesc Camp, que va renunciar a optar a la reelecció.

tracking