Sant Julià

Majoral defensa anar per feina i Cairat confia "fer el pas"

El candidat socialdemòcrata es marxa l'objectiu de sumar 1.200 vots

Unió LauredianaDolors Moreno

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de Unió Laurediana més Demòcrates a Sant Julià, Josep Majoral, aspira a la reelecció amb el lema 'Anem per feina' que ha assegurat és el que ja els ha caracteritzat durant aquests quatre últims anys que porten al capdavant del comu. Els 4.559 electors lauredians són els únics del país que tenen tres llistes per escollir el nou cònsol per a la cita del 17 de desembre.

Desperta Laurèdia ha iniciat la campanya electoral amb el lema "Fem el pas" per aconseguir arribar al comú en l'única parròquia amb tres llistes per escollir els electors. Cerni Cairat i Sofia Cortesao encapçalen la llista de la plataforma de Concòrdia que vol repetir el triomf de la candidatura parroquial de les generals del 2 d'abril.

La tercera llista laurediana és la que lidera Antoni Miralles amb Per Sant Julià, la marca amb la que el PS, SDP i independents es presenten amb el lema 'Tu tries' i amb l'objectiu de revertir els resultats modestos de les darreres conteses electorals, i sumar 1.200 vots a la parròquia.

Desperta Lauredia han estat els primers en fer la penjada a Sant Julià sota el lema 'Fem el pas'

Els candidats de Per Sant Julià en l'enganxada de cartells aquest migdia

tracking