Atropellat un menor de 15 anys a la Massana

Dos turismes s'han accidentat gairebé al mateix punt tres hores més tard

Accident a l'avinguda el Través

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 15 anys ha resultat ferit aquest matí a l'avinguda el Través de la Massana en ser atropellat per una furgoneta amb matrícula andorrana, segons ha informat la policia. L'accident ha tingut lloc poc abans de les 8 hores i ha provocat retencions en ambdós sentits, on també s'hi han hagut de desplaçar agents dels cos policial. El ferit està sent atès a Urgències a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell per una lesió facial, segons ha informat l'hospital.

Tres hores més tard, gairebé al mateix punt, s'ha produït un accident entre dos turismes, ambdós amb matrícula andorrana, segons ha informat el cos policial. La conductora d'un d'ells, resident de 50 anys, ha estat ferida i traslladada a l'hospital, segons ha informat el centre. A hores d'ara, la dona ja ha estat donada d'alta.

Una resident de 38 anys va resultar ferida ahir en ser atropelladaper una motocicleta amb matrícula andorrana a Sant Julià de Lòria,a l'avinguda Francesc Cairat poc abans de les 18 hores, segons la policia. L'hospital ha informat que la dona va ser traslladada al centre hospitalari i donada d'alta poc després.

tracking