Patronal i sindicats encaren amb optimisme el final de la negociació sobre sous

Les dues parts coindideixen en què avui s'ha avançat molt

La darrera reunió del Consell Econòmic i Social.SFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Patronal i sindicat s'han tornart a reunir avui per abordar la qüestió dels increments dels salaris i, aquest cop han volgut transmetre bones sensacions després de la trobada. Tant l'USdA com la CEA han explicat que s'ha avançat i que les postures ja no estan tan lluny, i molt menys "a les antípodes" com s'havia referit Gabriel Ubach a l'inici de les negociacions.

Els empresaris es comprometen a estudiar amb calma i per sectors la possibilitat d'instaurar una tretzena paga -que no vol dir que ja estigui acceptada- i el sindicat cedirà en l'increment salarial dels sous més elevats. Tant Ubach com Gerard Cadena s'han mostrat optimistes i han coincidit que probablement no serà necessària la intervenció del Govern en el Consell Econòmic i Social (CES).

El to de les manifestacions ha variat respecte fa un mes i es manté el convenciment de tancar un acord, ja que de moment encara s'està en una fase de negociació "però pel bon camí", han coincidit el líder sindical i el president dels empresaris.

tracking