L'Andorra Selected suma onze empreses

Set hotels, set restaurants, nou botigues, dues empreses de serveis esportius o de lleure i dues empreses de transport compten amb el distintiu

Acte de reconeixement als membres de l'Andorra SelectedAndorra Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'AndorraSelectedcreix i suma un total de 27 membres. Durant la segona ronda d'avaluacions 11 negocis més del país han aconseguit acreditar el nivellprèmiumdel seu servei. Andorra Turisme ha celebrat aquest vespreun còctelamb els membres on han fet entrega d'una placa que identificarà els establiments que formin part de l'AndorraSelected.

Elministrede Turisme i Comerç, Jordi Torres Falcó ha recordat durant l'acte que "la distinció d'AndorraSelectedens permet obrir una nova línia de comunicació internacional per donar a conèixer al món els nostresserveismés prèmium. Una oferta que s'adreça a un públicdiferent a l'habitual i que, per tant, suposa una aposta complementària a l'oferta ja existent".

Un jurat internacional i independent ha fet una segona ronda d'avaluacions aquest estiu amb l'objectiu de continuar augmentant el nivell de l'ofertaturísticadel Principat idesprés quediversos negocis haguessin manifestat de formar part de l'AndorraSelected. A l'hora de valorar els candidats s'ha tingut en compte els mateixos criteris d'exclusivitat, singularitat, personalització, reconeixement de marques internacionals, serveis d'idiomes, l'alta qualitat del producte i l'atenció, les polítiques internes, les auditories i les polítiques de sostenibilitat.

En l'actualitat, un total de set hotels, set restaurants, nou botigues, dues empreses de serveis esportius o de lleure i dues empreses dedicades al transport compten amb el distintiu que garanteix una oferta turísticaprèmium.

tracking