educació

Jane Goodall aplega més de 500 alumnes en una xerrada

La doctora va fer un recorregut per la seva infància

Jane Goodall a l'escola Agora Internacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 500 alumnes de tots els sistemes educatius van rebre ahir a la tarda a les instal·lacions de l'escola Àgora Internacional a la doctora Jane Goodall, etòloga, pionera en els estudis sobre ximpanzés, activista ambiental i missatgera per la Pau de l'ONU.Goodallva fer un recorregut per la seva infància, els seus interessos i el paper de la seva mare en l'encoratjament i suport de fer realitat el seu somni, viatjar a l'Àfrica i observar ximpanzés. Aquest estudi va ser el qualGoodallva descobrir que els éssers humans no eren els únics que fabricaven eines, com es pensava aleshores.

La doctora va anar contestant totes les preguntes dels alumnes afegint anècdotes inspiradores per tal que els jovesprenguin accióper tenir un impacte positiu al món.

L'escolaAgoraInternacional va ser l'escollida per ser l'amfitriona de l'esdeveniment, ja que és la primera a acollir el programa Arrels i Brots (Root&Shoots) al país, es tracta d'un programa educatiu que la doctora va crear el 1991 destinat a ajudar els joves a resoldre alguna causa ambiental, animal o humanitària que els preocupi en els seus entorns propers. Com a part important del programaGoodallva inaugurar ahir al matí el Dr. Jane GoodallR&SMountainLab, que està dissenyat per ser un espai pedagògic per conèixer de manera dinàmica tots els elements relacionats amb les muntanyes i que motivin a prendreconscienciasobre la importància de les accions individuals.

tracking