CULTURA

Govern obre la convocatòria als premis Sergi Mas 2024

Els guardons ascendeixen a 4.500 euros

Entrega dels premis Sergi Mas. Xa Mostra d'Arts PlaÌstiques per a JovesSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha obert avui la convocatòria dels Premis Sergi Mas, la XI mostra d'arts plàstiques per a joves. Els artistes d'entre 14 i 30 anys interessats a participar en la mostra es poden presentar a qualsevol de les seves modalitats: dibuix, pintures, fotografies, collages, escultura, gravat o videoart.

L'executiu demana que les obres es presentin físicament segons les condicions tècniques estipulades a les bases del concurs, entre el 6 i el 17 de maig del 2024 a l'àrea de promoció de la joventut i del voluntariat del ministeri de Cultura, Joventut i Esports.

La temàtica del concurs és lliure i totes les obres que es presentin han de ser originals i inèdites i no poden haver estat premiades en altres concursos. El jurat en la seva valoració de les obres considerarà a tenir en compte aspectes com el domini de la tècnica artística, la qualitat expressiva icomunicaticaenrealcióal tema tractat,aciócom la sevainterprestaciói la innovació creativa i originalitat.

En el concurs seleccionaran tres guanyadors per a cadascuna de les categories, segons l'edat les participants. Els premis ascendeixen a un total de 4.500 euros que es divideixen en el grup A de 14 a 17 anys on el primer premi són 500 euros, el segon premi són 300 euros i el tercer premi 100 euros. Pel que fa al grup B de 18 a 22 anys el primer premi són 1.000 euros el segon 500 euros i el tercer 300 euros. El grup C de 23 a 30 anys el primer premi ascendeix a 1.000 euros, el segon a 500 euros i el tercer premi a 300 euros.

Beca Sergi Mas

Els premis de l'any vinent inclouen la Beca Sergi Mas. En paral·lel als tres guanyadors per categoria el juratseleccionaràentre tots els participants un guanyador de la beca que compta amb una dotació econòmicadels1.500 euros.

tracking