Educació

Nova formació per iniciar-se en les tecnologies digitals

El Centre de Formació al Llarg de la Vida farà una reunió informativa el dilluns 27 de novembre

El Centre de Formació al Llarg de la Vida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre de Formació al Llarg de la Vida (CFLV) oferirà a partir del 4 de desembre el ‘Programa de formació professionalitzadora d’iniciació a les tecnologies digitals: Cloud, Big Data, Intel·ligència artificial, Ciberseguretat, Database, Networking, Python i JavaScript’. Compta de quinze cursos que inclouentecnologies de Microsoft, xarxes d’ordinadors, programació, ciberseguretat i aprenentatge de l'anglès en entorns de tecnologies de la informació.

La formació s’ofereix de manera gratuïta i en modalitat d’autoestudi en línia i amb sessions presencials de tutoria mensuals.La durada de la formació és d’un any natural i, en acabar cada curs, l’estudiant pot validar les habilitats adquirides mitjançant la superació de l’examen de certificació oficial.

Les preinscripcions romandran obertes del 28 de novembre al 4 de desembre del 2023 o les inscripcions es faran definitives en funció de l’ordre d’arribada de les preinscripcions i després de superar l’entrevista de motivació que es durà a terme al CFLV.

El CFLVha previst una reunió informativa, prèvia a la preinscripció, el dilluns 27 de novembre a les 19 hores. Cal reservar prèviament al correu electròniccflv@educand.ad.

tracking