Fòrum EFA

Marsol vol col·laboració dels empresaris pels salaris i els lloguers

La ministra ha recalcat que s'ha de millorar el poder adquisitiu de les famílies

La ministra Conxita Marsol ha inaugurat el Fòrum de l'EFA

La ministra Conxita Marsol ha inaugurat el Fòrum de l'EFAFernando Galindo

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

La ministra Conxita Marsol ha aprofitat el 21è Fòrum d'Empresa Familiar Andorrana (EFA) per enviar als empresaris el missatge que l'economia creix, però que no hi ha marge de relaxació. Ho ha dit davant de la problemàtica dels lloguers per l'habitatge i per les negociacions de l'augment de sous entre la CEA i els sindicats. Per això, els ha demanat "col·laborar tots perquè això millori".
Sobre els salaris ha manifestat que creu que s'ha fet un primer pas i que s'ha "avançat", però després ha afegit que "decep que no acabem de trobar l'entesa total". Per aquest motiu ha comunicat que el Govern "si ha d'emprendre alguna decisió al respecte, la prendrà", en cas que no hi hagi acord entre les dues parts. També ha afirmat que els salaris han de millorar. "S'ha de millorar el poder adquisitiu dels treballadors i de les famílies del país. Els empresaris han d'adonar-se que entre tots podem aconseguir aquesta cohesió social que en aquests moments necessitem", ha declarat Marsol.A més dels sous, la ministra ha reclamat inversions públicoprivades per millorar la qüestió de l'habitatge.
La ministra ha afirmat a Soldeu que demana col·laboració perquè"avuiera un bon fòrum per dir fem-ho tots perquè ens hi va una mica el futur d'aquest país", ha detallat Marsol.
tracking