esquí

Arcalís estrena la temporada

El domini ordinenc ha obert avui la zona de la Coma amb aforament limitat a 1.500 persones

Esquiadors obrint la temporada avui a la Coma d'ArcalísGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira Resorts ha inaugurat aquest matí la temporada d'hivern d'esquí 2023-2024 amb l'obertura de la zona de la Coma, a Ordino-Arcalís. Les nevades del dimarts i dimecres han deixat prop de 40 centímetres de neu, el que ha permès ser la primera estació dels Pirineus en obrir aquest hivern, segons ha informat Grandvalira.

L’aforament està limitat durant els primers dies a 1.500 persones i després s'ampliarà progressivament el nombre d’instal·lacions i pistes esquiables, si les temperatures seran propícies per a la producció de neu de cultiu, segons han indicat des del domini. Es preveu fer l'obertura total de les pistes del país el pròxim divendres 1 de desembre.

Pel que fa a les tarifes, elforfet de dia per Ordino-Arcalís tindrà un preu reduït de 30 euros i es podrà adquirir únicament a les taquilles de L’Hortell. Aquells que ja disposin de qualsevol dels Forfets de Temporada de Grandvalira Resorts (Andorra Pass, Nord Pass, Mountain Pass o Forfet Extraescolar) podran encetar la temporada a partir de demà.

Obertura de pistes a la Coma, Ordino-Arcalís.

tracking