Eleccions comunals

397 ciutadans han demanat el vot per correu

Els electors tenen fins al 12 de desembre per tramitar el material necessari

Una urna.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha registrat 397 peticions per fer el vot per correu per les properes eleccions comunals del 17 de desembre, la majoria provinents d'Espanya i França, segons ha informat a través d'un comunicat. Concretament,Canillo n'ha obtingut 14, Encamp 45, Ordino 61, La Massana 50, Andorra la Vella 80, Sant Julià de Lòria 49 i Escaldes-Engordany 98 sol·licituds.

Les peticions per votar per correu ha crescut de forma exponencial d'acord a les passades eleccions comunals del 2019, quan se'n van rebre 139, però inferior al nombre de sol·licituds per les eleccions generals d'enguany, 486.

El Govern indica que els lectors rebran a partir del 3 del mes vinent les instruccions per conèixer el procediment de vot, les professions de fe de les candidatures i les paperetes, i haurand’enviar la documentació necessària com a molt tard el 12 de desembre mitjançant l'entitat de missatgeria amb servei internacional o entregar-lo a una de les seves agències. L'executiu ha recordat que informarà més endavant del dia, hora i adreces per dipositar el material.

tracking