Visita virtual al centre de triatge de residus

Casal ha destacat la importància de fer arribar aquesta informació a la ciutadania

El ministre Casal al Centre de Triatge d'Envasos Lleugers d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup L'Home del Sac ha obert a partir d'avui les portes del centre de triatge d'envasos lleugers amb motiu de la setmana europea per la prevenció de residus. El ministre de Medi Ambient, Ramaderia i Agricultura, Guillem Casal, ha presidit una visita per les instal·lacions del centre que ha comptat amb els membres de l'associació de gestors de residus d'Andorra (AGREDA), els membres del Pla Nacional de Residus i els tècnics competents en la matèria dels diferents comuns. El recorregut ha estat seguit d'una explicació tècnica per part de L'Home del Sac.

Casal ha destacat la importància de fer arribar aquesta informació a la ciutadania perquè es pugui entendre el procés que segueix el residu un cop surt de casa. S'ha creat una visita virtual que està a disposició de la ciutadania a través de la pàgina web de mediambient.

A Andorra, durant el 2022, es van recollir un total de 2.230 tones, de les quals 883 eren residus que no haurien d'haver acabat en aquest tipus de contenidors, és a dir, impureses. D'aquesta manera, Casal ha explicat que si es traslladen les dades al que es portarecollitaquest any representaria prop del 35%delque acaba a la planta són impropis.

tracking