Mobilització

Manifestació per l'habitatge el 8 de desembre

La coordinadora de DenunciAND ha convocat la marxa a la plaça dels Coprínceps

Cartell de la manifestació per un habitatge digneCoordinadora DenunciAND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora per l'habitatge digne sorgida de la plataforma ciutadanaDenunciANDha convocat una manifestació el divendres 8 de desembre a la plaça dels Coprínceps a les 19.30 hores. En el comunicat han informat que la marxa començarà a les 20 hores i es farà un recorregut que passarà per la rotonda de la Dama de Gel, per la plaça de la Rotonda, pel Prat de la Creu, seguidament s'arribarà a l'avinguda Bonaventura fins a la plaça de la rotonda on es recorrerà l'avinguda Meritxell fins a finalitzar la marxa a la plaça Mestre Joan Roure. La marxa s'ha convocat arran de la manifestació organitzada pel moviment ciutadà el 31 d'octubre que va aplegar més d'un miler de persones mobilitzades pels preus elevats dels lloguers.

La coordinadora ha explicat que un cop finalitzada la marxa es llegirà el manifest i per tothom que vulgui parlar aquell dia demanen que es posin en contacte per poder-ho coordinar. Des del moviment ciutadà asseguren que el recorregut s'ha plantejat d'aquesta manera per passar per tots els punts que es van votar al xat de l'habitatge digne i per poder "liar-laper tot arreu (pacíficament)".

Per les persones que vulguin participar d'una forma més activa al grup de treball la coordinadora anima a fer-ho a través del seu correuelectrònichabitatgedigneandorra@gmail.com. El comunicat finalitza dient "ara toca unir forces i lluitar per un mateix objectiu: un habitatge digne, accessible i assequible per tothom. Ja n'hi ha prou."

tracking