Espot vol tenir el 100% de les garanties per tirar endavant el projecte de Grífols

Govern no atura el projecte, però no pot donar un cronograma concret

El cap de Govern Xavier Espot al Consell General, avuiConsell General

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Govern creu que el projecte del centre de recerca immunològica impulsat per la farmacèutica Grífols pot "atraure inversors d'alt valor afegit", però cal tirar-lo endavant amb "totes les garanties cobertes", segons ha apuntat el cap de Govern, Xavier Espot durant el torn de preguntes al Govern que s'ha celebratavuial Consell General. Sobre quines garanties falten, Espot ha contestat que ha d'estar tot ben cobert en l'àmbit econòmic, de salut i d'infraestructura, així com tots els punts que puguin derivar d'aquest projecte.

Espot també ha afirmat que actualment no poden fixar un cronograma per tirar endavant el projecte, ja que "les dates són evolutives i poden variar". Tanmateix, el cap de Govern ha reafirmat que el projecte va acompanyat d'una empresa amb una "solvència reconeguda" i que són els primers interessats en "no fer res mal fet".

D'altra banda, Espot ha afirmat que com a part de l'acord d'associació han posat en manifest la voluntat de participar amb l'Agència Europea de Medicaments, que pot ajudar al centre de recerca i a altres iniciatives del país en general.
tracking