Educació amplia les hores de monitor per l'esquí escolar

Govern preveu fer obligatòria el protector d'esquena en un proper reglament

monitors, esquí, arinsal, pisters, pistes, grandvalira resorts

monitors, esquí, arinsal, pisters, pistes, grandvalira resortsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per continuar apostant amb la pràctica de l'esquí entre els joves del país, elconsell de ministresha aprovat avui el Decret de modificació del Reglament de l'esquí escolar per ampliar un any més la prova pilot per estudiar la viabilitat d'augmentar de dos a tres les hores de monitor d'esquí durant els dies d'esquí escolar.

Govern amb aquesta modificaciópreténincrementar els coneixements dels infants en la pràctica de l'esquí, augmentant les hores de classes amb un monitor, i a través d'activitats educatives complementaries com tallers.

La prova pilot es porta realitzant des del curs 2022-2023 i s'allarga amb aquest nou curs. Els centres educatius que hi participen són les escoles andorranes del Pas de la Casa, d'Encamp, d'Ordino i de Sant Julià de Lòria, i l'escola francesa de Canillo i el col·legi Sagrada Família. D'aquesta manera, si la prova pilot surt bé s'ampliaran a la resta de sistemes educatius.

Eldecretde la mateixamanerainclous els elements de seguretat per la pràctica de l'esquí escolar, com l'obligatorietat de l'ús del casc per alumnes, docents i acompanyants i la recomanació del protector d'esquena. D'aquesta manera, Educació preveu modificar la modificació i fixar-la com a una obligació.

tracking