Detingut per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia

El conductor, un home de 41 anys, circulava fent ziga-zagues per la CG-2, a Canillo

Un control de trànsit de la policia.F. G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir diumenge passat dos conductors per superar la taxa d’alcoholèmia permesa, els dos a la parròquia de Canillo. Un d’ells, un home de 41 anys, va ser interceptat durant la nit després de protagonitzar diferents maniobres perilloses al volant fent ziga-zagues i trepitjant la línia contínua mentre circulava per la CG-2. La prova que se li va realitzar va constatar que quintuplicava el límit de consum d’alcohol permès amb una taxa de 2,48. L’altre arrestat, de 34 anys i no resident, va ser controlat de matinada amb 0,97 d’alcohol en sang i, a més, va donar positiu a la prova de tòxics.

Dos conductors més han estat detinguts els darrers dies, però en aquest cas per circular malgrat que tenien el permís retirat per infraccions a la normativa. Un d’ells, de 23 anys, tenia permès conduir durant unes hores, però va ser controlat fora d’aquest horari estipulat per la Batllia.

Quant a delictes contra la salut pública, agents del cos d’ordre van arrestar dos homes, de 37 i 42 anys, a la capital per dur a sobre mig gram de cocaïna.

VIOLÈNCIA DOMÈSTICA

Durant el cap de setmana efectius de la policia van haver d’intervenir en una baralla entre una parella que es va saldar amb la detenció dels dos implicats. Es tracta d’un home i d’una dona de 41 i 33 anys, respectivament, als quals els imputen delictes contra la integritat física i moral. Els dos s’haurien agredit mútuament al domicili que compartien, a la Massana.

tracking