Residents

Rui Fernandes serà el nou conseller de la comunitat portuguesa

Silvia Prada l'acompanya en la llista única que es presenta a els eleccions de diumenge vinent

Rui Fernandes és l'únic candidat a ser conseller portuguèsxarxes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rui Miguel Fernandes lidera l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions del consell de la comunitat portuguesa d'Andorra que es van convocar el 20 de setembre i que es celebren el proper diumenge 26 de novembre. Fernandes està acompanyat en la llista per Silvia Prada, segons la informació publicada des del consolat honorari portuguès al Principat.

El nou conseller portuguès és empresari i electricista i resideix al país des del 2008 i des del 2009 fins ara ha format part d'un grup de folklore de Portugal a Andorra. Rui Miguel Fernandes explica en la seva presentació com a representant de la comunitat lusitana que durant els últimes catorze anys ha estat membre d'una associació portuguesa reconegud a Andorra i això li ha permés tenir molt contacte "amb la vida associativa i de la comunitat", i afirma que coneix des de dins el col·lectiu i les principals necessitats que tenen.

Silvia Prada exposa que resideix al país des de fa quinze anys perquè va decidir venir aquí a desenvolupar la seva activitat professional com a arquitecta paisatgista. Prada assenyala que té experiència en el món associatiu del període acadèmic, quan formava part de l'Associació d'estudiants de universitat de Trás-os-Montes e alto Douro i remarca que té contacte diari amb la comunitat portuguesa per la seva feina al món de la construcció. La segona integrant de la llista assegura que li agradaria "poder ajudar" a la comunitat de portuguesos al Principat " i sé que ho puc aconseguir".

Silvia Prada comparteix candidatura amb Rui Fernandes

tracking