El temps

Avís groc per neu i vents forts a la nit

La previsió anuncia nevades al vespre a partir del 1.500 metres

El vent serà fort a partir de la mitjanitMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Meteorologia ha activat l'avís groc per neu i vents forts que afectaran el país a partir de la mitjanit. Les ventades es preveu que portin demà a la tarda ràfegues de 55 quilòmetres per hora al fons de la vall i de 90 en altitud, i la mateixa situació es repetirà demà. La policia ha recordat que davant la previsió els equipaments especialssónobligatoris i recomana estar informat de l'estat de les carreteres a Mobilitat.

La jornada d'avui portarà un canvi de temps pel pas d'un front a partir del vespre deixarà les primeres nevades al nord amb una cota mínima entorn els 1.500 metres i un descens important de les temperatures que es notarà demà dimarts. Les mínimes es quedaran en 4 graus al centre del país i en 6 graus negatius al Pas de la Casa, i les màximes no passaran d'11 graus al centre i dels 3 negatius a la vila fronterera.

El servei meteorològica indica que les precipitacions que es registraran a partir de la nit deixaran 30 centímetres de neu nova a 2.500 metres, 15 centímetres a 2.000 metres i uns 5 centímetres a 1.500 metres. Les temperatures dimecres baixaran més i oscil·laran entre els 4 i els 9 graus al centre del país.

tracking