Detingut amb un ganivet de 19,5 centímetres en un bar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 45 anys va ser arrestat dimecres al matí amb un ganivet de cuina de 19,5 centímetres en un establiment de restauració d’Escaldes on estava causant aldarulls. La policia informa que van ser avisats des del local perquè l’home es trobava en un fort estat d’embriaguesa i estava amenaçant de mort una persona amb qui havia tingut un conflicte que no estava present i que residiria a la Seu d’Urgell. Els agents van escorcollar l’home en controlar-lo i van trobar-li amagada l’arma blanca de port prohibit. El detingut està acusat d’un delicte contra la llibertat per les amenaces que va proferir i d’un delicte contra la seguretat col·lectiva, pel port del ganivet.

A més, la policia va fer pública ahir la detenció d’un home de 45 anys la nit de dimarts a Encamp després de fugir d’un bar on havia amenaçat el propietari de l’establiment. Els agents del cos de seguretat van controlar-lo minuts després conduint el vehicle amb una taxa d’alcoholèmia d’1,82 grams per litre. El servei d’ordre acusa l’arrestat d’un delicte contra la llibertat per les amenaces i d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per conduir en estat d’embriaguesa.

El cos de seguretat ha anunciat, a més, que aquesta setmana s’ha arrestat un conductor de 29 anys per donar un positiu d’1,56 a la prova d’alcoholèmia.

tracking