Debat Habitatge al Consell General

Les pròrrogues dels lloguers seran d'un mínim de 3 anys

Demòcrates i Ciutadans Compromesos han anunciat que la mesura s'està tancant a la comissió legislativa

El president del grup parlamentari demòcrata, Jordi Jordana, avui al debat monogràfic sobre habitatgeConsell General / Sergi Pérez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pròrroga dels lloguers s’allargarà un mínim de tres anys, segons han anunciat el president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos, Carles Naudi, i el president del grup parlamentari de Demòcrates, Jordi Jordana, en el debat monogràfic sobre habitatge al Consell. Jordana ha afirmat que la mesura es tancarà properament a la comissió legislativa.

Jordi Jordana ha manifestat que l'ampliació a un mínim de tres anys de les pròrrogues dels contractes de lloguer serà una de les mesures que es faran a curt termini per abordar la problemàtica de l’habitatge assequible, "amb l’objectiu d’oferir seguretat als ciutadans i arrendataris de que no hauran de marxar de casa seva, independentment de si han rebut una carta o no". El president del grup demòcrata ha recordat que aquesta mesura es reforçava amb el fet que la pròrroga es fa de forma automàtica. Segons Jordana, aquest ajornament de tres anys hauria de ser un marge de temps suficient perquè comencessin a donar fruit les solucions plantejades a mitjà termini, com l’adquisició d’un parc públic d’habitatge assequible, la regulació i limitació de l’habitatge d’ús turístic o la col·laboració público - privada.

tracking