habitatge

La coordinadora per l'habitatge vol acabar amb "el model centrat en l'especulació"

La concentració està convocada avui a les 19 hores a la plaça del Consell General

Manifestació per un habitatge digne

Manifestació per un habitatge digneFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora per l'habitatge digne sorgida de la plataforma ciutadana DenunciAND ha enviat un manifest hores abans de la concentració de protesta d'avui a les set de tarda a la plaça del Consell General.

Els organitzadors afirmen que "Andorra s'ha esfonsar en un model de creixement basat en l'especulació immobiliària" i que "els inversors estrangers ens han fet servir com a simples números per enriquir-se". L'organització denuncia que "és una gestió nefasta d'un Govern que no ha mostrat cap interès a millorar la vida de les classes populars del país" i asseguren que l'Executiu "fan noves propostes, però continuen sent insuficients".

La coordinadora fa una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi i participi en la protesta "perquè únicament un poble unit, organitzat i disposat a lluitar pels seus drets, és capaç de fer front als que creuen que tenen la paella pel mànec". L'organitzadora de la concentració exigeix al Govern que "acabi ja amb el model centrat en l'especulació", incidint en que "el lliure mercat no pot estar per sobre de la dignitat del poble andorrà".

tracking