Balanç

La cinquena edició del L'andart tanca de forma satisfactòria

En aquesta edició l'organització ha posat una cura especial en la logística

Balanç de la cinquena edició del L'ANDART.L'ANDART

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cinquena ediciódel L'andartha tancat avui amb més de seixanta obres urbanes de tot el món per primera vegada exposadesíntegramenta Sant Julià de Lòria.

L'ideòleg i comissari de la Biennal, Pere Moles, ha tancat satisfet la Biennal amb el convenciment queel L'andartés"una ocasió propícia perquè art i ciutadania puguin establir un diàleg oberta l'entorn dels grans temes de l'actualitat.

El lema d'aquesta edició "La muntanya en circulació", remetia directament a la necessitat de repensar de quina manera consumim i ens relacionem amb el medi. Un punt de partida per als artistes que han presentat obres de la mostra, però també per implementar des de l'organització pràctiques sosteniblesen relació ala gestió de residus, el reaprofitament del material, i altres iniciatives ecològiques en el marc del desenvolupament de la mostra.

En aquesta edició l'organització ha posat una cura especial en lalogística, la seguretat i l'accessibilitat amb la voluntat de millorar l'experiència dels visitants. D'aquesta manera grups de dins i fora del país han pogutaprofitarles visites guiades en unes sessions que han estat participatives gràcies a larelacióque els artistes han sabut establir amb el públic. Des deL'andartdestaquen que un dels centres neuràlgics de l'activitat ha estat l'antigafàbricadetabacsCATSA, queha allotjatuna morsa d'artistes d'Andorra i San Marino, país que ha estat convidat enguany.

tracking