L'etòloga Jane Goodall visita Andorra

La doctora oferirà un sopar benèfic i una xerrada al Centre de Congressos

Presentació de la visita que la doctora Jane Goodall farà a AndorraG.D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

MoraBancha presentat aquest matí el transcurs de la visita de l'etòloga i experta en ximpanzés Jane Goodall que iniciarà a l'escola ÀgoraAndorraInternationalSchoolelproper 27de novembre amb motiu de la gira mundial per promoure el seu propòsit com a activista des dels anys seixanta. El pas de la doctora al Principat s'emmarca dins del programa 'RootsandShoots', una iniciativa de caràcter educatiu per fomentar la sostenibilitat, present a més de 65 països, i l'acte inaugural anirà dirigit als alumnes dels tres sistemes educatius.

Goodalloferirà també un sopar benèfic el mateix dia el vespre i el 28 es reunirà amb tècnics de Govern amb l'objectiu de donar a conèixer la seva feina. A les 18 hores farà una xerrada al Centre de Congressos per mostrar el seu testimoni, un esdeveniment gratuït, obert al públic i patrocinat perl'entitatbancària.

Jane Goodall té89anys i en porta més de seixanta dedicant-se a l'activismemediambientali animalista. És considerada pionera en l'estudi del comportament dels ximpanzés i és la fundadora de l'institut Jane Goodall i del programa 'RootsandShoots'.

tracking