Creand Fundació

Conferència sobre com l'emprenedoria pot canviar negocis tradicionals

L’acte tindrà lloc el dimarts 21 de novembre, a les 19 hores

Pepe Agell, soci de Pear VC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Creand Crèdit Andorrà organitza una nova conferència del cicle Talks i que porta per títol ‘La disrupció dels sectors tradicionals’, a càrrec de Sara Werner, CEO i cofundadora de Cocunat, empresa de bellesa lliure de tòxics, i Pepe Agell, soci de Pear VC, un fons de capital risc americà que inverteix en empreses de creació recent. La sessió tractarà com l’emprenedoria pot fer canviar sectors amb models de negoci convencionals a través de les experiències de dos experts referents.

La jornada es dividirà en dos parts, en les quals els ponents explicaran de manera dinàmica i participativa la seva trajectòria. Werner tractarà sobre com innovar en un sector tradicional com és el de la cosmètica.Per altra banda, Agell farà un repàs dels principals aprenentatges recollits durant el seu viatge com a emprenedor i ara, com a inversor.

L’acte tindrà lloc el dimarts 21 de novembre, a les 19 hores. Es desenvoluparà en presencial a la sala d’actes de l’edifici Creand. Les persones interessades s’hi han d’inscriure prèviament al telèfon 888 888. També es podrà seguir de manera online, a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/47lIFI4.

tracking