EDUCACIÓ

Cinc estudiants del MIT faran una estada formativa al país

Els alumnes nord-americans estaran als centres educatius entre el 10 i el 31 de gener

Cartell de l'obertura de les inscripcions del curs per obtenir el graduat de segona ensenyança.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc estudiants del 'Massachusetts Institute of Technology' (MIT) faran una estada entre el 10 i el 31 de gener als centres d'ensenyament secundari i batxillerat dels tressistemeseducatius. Els estudiants col·laboraran a l'Escola Andorrana de Batxillerat, alLycéeComte de Foix, al Col·legi EspanyolMaríaMoliner, al Col·legi Sant Ermengol i al Centre de Formació Professional.

L'estada s'emmarca en el programa GlobalTeachingLabde la universitat nord-americana i permet als estudiants d'aquest centre col·laborar amb els docents del país en les classes de matemàtiques, biologia, química, ciències i tecnologia en llengua anglesa.

Suplement diplomes universitaris

El Govern ha aprovat la modificació dels paràmetres d'expedició del suplement europeu del títol per facilitar l'homologació internacional dels títols universitaris andorrans. El document, que acompanya el títol debàtxeloro de màsteruniversitarii que aporta informació sobre els crèdits i les matèries que s'han cursat, s'haurà d'expedir obligatòriament en català i anglès

Prova de graduat

ElCentre de Formació al Llarg de la Vida ha obert avui el període d'inscripció per als cursos depreparacióper a laprovade graduat en segona ensenyança per a candidats lliures i el diploma de ciències humanes i socials d'Andorra, que forma part del procés accés a la nacionalitat andorrana.

Les formacions s'imparteixen aquest segon trimestre i es duran a terme del 4 de desembre del 2023 al 7 de març del 2024. Les persones interessades a fer els cursos podran fer la inscripció del 16 al 24 de novembre al web http://www.cflv.ad/. Els cursos són gratuïts, estan adreçats a persones majors de16anys i es duen a terme de dilluns a dijous de les 19 hores a les 22.30 hores.

tracking