Cimera Iberoamericana

Bonell presenta a Lisboa les mesures per fomentar la diversitat cultural

La ministra de Cultura participa en el VIII Congrés Iberoamericà

Mònica Bonell amb els ministres iberoamericans de Cultura a LisboaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura, Mònica Bonell, ha presentat les accions del Govern per fomentar la diversitat cultural i la igualtat d'oportunitats en l'accés a la cultura en el VIII Congrés Iberoamericà, que aplega els titulars de cultura en una reunió a Lisboa, segons informa el Govern. Bonell ha exposat el programa de subvencions per finançar projectes culturals, que permet desenvolupar projectes i manifestacions que fomenten la diversitat de les expressions culturals al país, i garanteix a la ciutadania un accés a la cultura diversificat i regular, indica l'executiu en un comunicat.

La ministra ha explicat com treballa el Govern per millorar l'accessibilitat física i digital de la ciutadania a les infraestructures culturals, amb l'eliminació de barreres en museus, monuments i equipaments. I ha destacat que s'aplica una política de contenció de preus per a tota la programació que ofereix el ministeri, amb descomptes per a diversos col·lectius.

Cabanes, a París

El Govern també ha informat aquesta tarda de la participació del sercretari d'Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes, al Fòrum de Joves de la Unesco que s'ha celebrat a París. on ha destacat els mecanismes de participació juvenil en les polítiques públiques que hi ha al Principat.

tracking