Robatori en una botiga d'electrònica

Els fets van quedar registrats per les càmeres de seguretat del local del davant

La vitrina de l'establiment.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un establiment de l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella va patir un robatori d’aparells de telefoniaa les cinc de la matinada de dilluns a dimarts passat. Els lladres van trencar la porta de la botiga i van agafar desenes de telèfons mòbils de diferents marques, entre els quals n’hi havia d’Apple, que estaven exposats al públic.

Una de les treballadores de l’establiment va explicar al Diari que “es tracta de tres lladres que van aparcar davant de la botiga amb un Audi vell, van trencar la porta de l’establiment amb una eina que duien al maleter i van sostreure productes de dues prestatgeries en 40 segons”. La botiga no disposava de càmeres de seguretat en funcionament, fet pel qual els detalls de l’operativa dels lladres es van poder veure i emmagatzemar amb les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat d’un establiment del davant.

La policia va ser alertada del furt al moment dels fets, a les cinc de la matinada, en saltar l’alarma de seguretat del local, que sí que es trobava en funcionament. Els agents de l’àrea de policia criminal han obert una investigació per identificar els autors del robatori i detenir-los, segons van indicar des del cos de seguretat.

L’empleada de l’establiment va assenyalar que “la policia ha identificat el vehicle amb matrícula anglesa a la muntanya tot i que elslladresencara no els han trobat”. Ara per ara, queda entrellaçar el motiu dels fets, tot i que el gerent de la botiga va aclarir que no van sospitar en cap moment ni van detectar situacions irregulars.

Tot i això, el gerent es va mostrar “sorprès” per uns fets ocorreguts al centre urbà del país i, tot i ser de matinada, poder fer l’operativa amb èxit. Segons va poder extreure de la informació intercanviada amb el cos policial, “passa més del que ens pensem, però no s’ensenya per no espantar”.

Tot i no saber amb exactitud la xifra exacta d’aparells robats, el personal de la botiga de l’eix comercial de la capital està fent l’inventari del gènere per determinar el nombre de mòbils robats i el valor de la mercaderia sostreta. La botiga va assegurar al Diari que, en tot cas, disposa de l’assegurança en regla per cobrar la pòlissa de robatori i la feina d’ara endavant serà “tornar a encomanar telèfons perquè ara ens quedem a zero”, segons va declarar el gerent.

tracking