Ensenyament

Fira per pomocionar els estudis superiors de França

La mostra es farà el dijous 23 de novembre al Centre de Congressos d'Andorra la Vella

El ministre Ladislau Baró i l'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet, han presentat la fira avuiSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'oferta d'ensenyament superior a França s'exposarà en la fira organitzada dijous vinent per promocionar els estudis del país veí entre l'alumnat del Principat. El Govern destaca que la mostra representa una oportunitat per als estudiants de tots els sistemes educatius, els pares i professors de conèixer l'oferta educativa superior del país veí, i en particular la que ofereixen els centres de les regions més properes a Andorra. També es presentaran els recursos que posa a l'abast l'estat francès i dels quals poden gaudir els estudiants del país si cursen la formació superior a França.

La segona Fira d'orientació per estudiar a territori gal comptarà amb una vintena d'universitats, escoles de formació professional i instituts que ofereixen programes de BTS i BUT francesos. El Lycee Compte de Foix, la Universitat d'Andorra i l'escola de gestió hotelera Vatel, hi seran per presentar programes i convenis d'intercanvi amb França. També participarà Crous Toulouse-Occitanie per informar sobre beques, allotjament i altres aspectes rellevants per als estudiants, indica el Govern. I s'han programat microconferències per orientar sobre la vida dels estudiants, la formació professional i el procés d'instal·lació a França, entre d'altres.

La mostra es farà des de les 10 hores a les 17 hores al Centre de Congressos i està organitzada per l'ambaixada de França amb col·laboració amb el ministeri d'Educació, la delegació de l'ensenyament francès, l'acadèmia de Montpeller i la representació del Copríncep francès.

tracking