entitats

El consell del sector privat de turisme es constitueix per assolir un projecte conjunt

La nova entitat i els portaveus s'han presentat avui

Presentació del Consell del Sector Privat de Turisme

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entitat que agrupa el sector privat turístic del país s'ha presentat avui com el Consell del Sector Privat de Turisme (CSPT). L'objectiu que té és ser un espai de debat que contribueix a la millora contínua del sector turístic tenint en compte criteris de sostenibilitat.

El Consell està format per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Andorra, precursora de la iniciativa, la Confederació Empresarial Andorrana i 13 empreses i associacions: la Unió Hotelera d'Andorra, Autèntics Hotels, l'Associació d'Empreses d'Allotjaments Turístics,SkiAndorra,Naturland, Caldea-Inúu,UnnicAndorra, l'Associació d'Agències de Viatges d'Andorra, l'Associació de Transports Públic de Viatgers d'Andorra, l'Associació de ComerciantsRiberayguai Travesseres, l'Associació Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella, l'Associació de Comerciants de l'Eix Central i l'associacióAPROPAS.

La presentació ha servit per conèixer la imatge corporativa i també per presentar els seus portaveus, RicardVicens, vicepresident de serveis turístics de la Cambra i EstherSanturé.

A través d'aquesta imatge, que expressa la unió dels tres grans grups del sector turístic privat, s'ha estructurat la representativitat del grup de treball integrada per: allotjament, producte especialitzat i agències de viatge, comerç i transport de viatgers.

tracking