TECNOLOGIES

Acord amb Mastercard per impulsar la digitalització

L'entesa permetrà seguir l’estratègia implementada per la secretaria d’Estat

Una dona consulta el seu telèfon mòbil.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat avui la signatura d'un Memoràndum d'Entesa (MOU) amb l'empresa Mastercard per segui avançant en el procés de digitalització del país. L'empresa operarà en el secotr del pagaments i alhora treballa en solucions innovadors per digitlaitzar les transaccions i alinear les empreses, governs, les ONG i les insitucions amb la finalitat de promoure l'economia digital i generar un creixement inclusiu.

MOU prenten establir una cooperacioó mutua per explorar accions conjuntes en àmbits com la promoció i l'impuls de la transformació digital i l'aplicació de les eines digitals, i impulsar la celebració de convenis futurs sobre accions concretes que afavoreixin l'estratègia digital del Govern, tenint en compte els objectius de l’Estratègia d’Andorra dins el seu Programa de Transformació Digital.

L'entesa seguirà l’estratègia implementada per la secretaria d’Estat per acompanyar el sector en la digitalització d’aquelles petites i mitjanes empreses del país i potenciant l’impuls a l’actual Programa de Digitalització d’Empreses (PDE).

Modificació subvencions

De forma paral·lela, el Govern ha aprovat una modificació tècnica del decret de subvencions del programa de Digitalització d'Empreses. Es preveu la inclusió d’un servei addicional per acompanyar a les empreses participants en la implementació del seu pla de transformació digital. També s’han implementat uns canvis mínims en els termes i condicions per a l’obtenció de serveis de consultoria digital i d’implementació de solucions digitals.

Cartera digital

Govern ha adjudicat avui l'elaboració de la cartera digital a l'empresa Awersome per un import de 136.069,99 euros amb l'objectiu de facilitat la identificació en línia de la ciutadania.

La nova cartera digital permetrà a la població disposar d’una aplicació digital on hi podrà vincular la seva identitat digital així com altres targetes oficials i de fidelització.La implantació de la identitat digital permetrà agilitar els tràmits burocràtics i reduir els temps d’espera, tant per a la ciutadania com per a l’administració pública.

tracking