Robatori de desenes de mòbils de l'aparador d'una botiga

Els fets han tingut lloc a les cinc d'aquesta matinada a l'avinguda Meritxell

Aparador de la botiga que han trencat els lladres per robar els mòbilsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un establiment de l'avinguda Meritxell d'Andorra la Vella ha patit un robatori d'aparells de telefonia aquesta matinada. Els lladres han trencat la porta de la botiga i han agafat desenes de telèfons mòbils de diferents marques, entre els quals hi ha d'Apple, que estaven exposats al públic. Una de les treballadores de l'establiment ha explicat al Diari que "es tracta de tres lladres que han aparcat davant de la botiga amb un Audi vell, han trencat la porta de la botiga amb una eina que duien al maleter i han sostret dues estanteries de productes en 40 segons". Els detalls de l'operativa dels lladres els han pogut veure amb les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat d'un establiment del davant.

La policia ha estat alertada dels fets a les cinc de la matinada en saltar l'alarma de la botiga i els agents de l'àrea de policia criminal han obert una investigació per identificar els autors del robatori i detenir-los, segons han indicat des del cos de seguretat. L'empleada de l'establiment ha assenyalat que "la policia ha identificat el vehicle amb matrícula anglesa a la muntanya tot i que elslladresencara no els han trobat".

El personal de la botiga de l'eix comercials està fent inventari per determinar el nombre d'aparells que han estat robats i el valor de la mercaderia sostreta.

tracking