Mobilització

Concentració per l'habitatge dijous a la plaça del Consell

Els ciutadans estan convocats a les 19 hores

Convocatòria de DenunciAND per a dijous davant el Consell General@denunciand

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora per l'habitatge digne sorgida de la plataforma ciutadana DenunciAND ha convocat una concentració de protesta per a dijous a les 19 hores a la plaça del Consell. La convocatòria es fa coincidint amb el debat monogràfic que acollirà la seu parlamentària durant tota la jornada i que s'ha convocat arran de la manifestació organitzada pel moviment ciutadà el 31 d'octubre que va aplegar més d'un miler de persones mobilitzades pels preus elevats dels lloguers.

Els organitzadors afirmen que la mobilització es fa davant el Consell General perquè "és la casa del poble, la casa de tots" i des d'on ressalten "s'ha de protegir al poble d'Andorra de les inclemències socials i ètiques". La coordinadora fa una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi i participi en la protesta "perquè representis els teus drets, els drets dels teus fills, pares, amics, els drets d'aquells que no poden cridar". I recalquen que "el silenci i no actuar ens ha portat a aquesta situació".

La concentració convocada per a dijous per reclamar millor condicions per poder accedir a l'habitatge és la segona que organitza el grup ciutadà sorgit a les xarxes socials i la prèvia a una nova manifestació que els organitzadors esperen que sigui molt nombrosa i que està prevista per al 8 de desembre.

DenunciAND convoca els ciutadans a protestar de nou per la situació de l'habitatge

tracking