Detingut per robar a una perruqueria 1.290 euros en productes de cosmètica

L'home amb estat d'embriaguesa també ha estat arrestat per insultar als agents

Policia recursDdA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut aquesta matinada a un home de32anys en estat d'embriaguesa i no resident per un furt amb força en una perruqueria de la capital. Un testimoni ha alertat al cos de seguretat quan ha vist que una persona trencava la porta de vidre de l'establiment i accedia al seu interior. Les patrulles han arrestat l'home quan es trobava dins de l'establiment, quan s'ha adonat de la presència de la policia ha intentat marxar. L'home duia posat uns guants i s'havia apropiat d'una petita quantitat de diners en monedes i tenia preparada una bossa plena de productes de cosmètica que pretenia sostreure. La policia ha informat que el preu de venda al públic dels productes és d'uns 1.290 euros i estan a l'espera que s'estipuli el valor total dels danys, ja que, a més de la porta de vidre, l'home també hauria malmès material informàtic.

Durant el trasllat de l'arrestat al despatx central, ha insultat als policies, pertant,també ha estat detingut per un delicte contra l'honor a més del delicte contra el patrimoni per furt amb força.

Altres detencions

D’altra banda, aquesta mateixa matinada la policia ha detingut un altre home, de 33 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol i dijous a la tarda a la frontera del riu Runer es va arrestar una altra persona, de 40 anys i no resident, amb 0,85 grams de cocaïna que accedia al país en un autobús.

tracking