Arrestat per amenaçar amb una pistola de gas comprimit

L’home tenia l’arma guardada a la guantera sense el bloqueig posat

Dos policies en un control.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimarts a Sant Julià de Lòria a un home de55anys no-resident per amenaçar amb una pistola de gas comprimit un altre home arran d’un problema de circulació. El conductor que va ser amenaçat ho va denunciar immediatament i els agents van arrestar l’altre home poca estona després en un aparcament d’Andorra la Vella. Tenia la pistola guardada a la guantera del cotxe preparada per ser utilitzada, sense el bloqueig posat i amb una ampolla de gas comprimit inserida. No havia col·locat el carregador amb els balins, peròels tenia a l’abast.

El cos de seguretat tambéva detenir dimarts un home de 34 anys que treballava il·legalment al país. Era un no-resident amb una ordre d’expulsió per trobar-se al país en situació irregular, després que se li denegués l’autorització d’Immigració. Els agents el van controlar mentre treballava en un establiment de la capital i està acusat d’un delicte contra la funció pública per haver incomplert una ordre d’expulsió temporal.La policia també va detenir un home de 25 anys per falsificar el certificat d’experiència laboral per tal d’obtenir el permís de residència i treball, un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

Dos homes, de 52 i 68 anys, van ser detinguts dimecres en ser enxampats amb 2.000 paquets de tabac i 46,7 quilos de tabac de pipa de contraban.

tracking